Kiauliena azijietiškai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Kiauliena azijietiškai
Kiauliena azijietiškai
Kiauliena azijietiškai
Kiauliena azijietiškai
Autorius apie receptą: Skanu iki nugriuvimo. Na tikrai skanu. Džiaugiuosi, kad pavyksta ir tokio maisto pasigaminti. Jeigu ir Jūs jaučiate silpnybę azijietiškai virtuvei, pasigaminkite šį Skanu iki nugriuvimo. Na tikrai skanu. Džiaugiuosi, kad pavyksta ir tokio maisto pasigaminti. Jeigu ir Jūs jaučiate silpnybę azijietiškai virtuvei, pasigaminkite šį patiekalą. Palepinkite save ir artimuosius. Skanių akimirkų. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
500 gramų kiaulienos kumpio (aš naudojau nugarinę)
3 vienetai morkų
1 sauja žaliųjų žirnelių (naudojau šaldytus)
2 skiltelės česnako (smulkintų)
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
2 šaukštai sojos padažo
Apvoliojimui:
4 šaukštai kukurūzų krakmolo
Padažui:
3 šaukštai sojos padažo
3 šaukštai vandens
3 šaukštai ryžių acto
2 šaukštai rudojo cukraus
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
Pabarstymui:
1 pundelis svogūnų laiškų (smulkintų)
pagal poreikį sezamo sėklų
pagal poreikį aitriųjų pipirų (smulkintų, nebūtina)
Garnyrui:
pagal poreikį ryžių (virtų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaulieną supjaustome nedideliais gabalėliais. Pabarstome pipirais, smulkintu česnaku. Apšlakstome sojos padažu ir paliekame marinuotis apie 20 min.
2.
Morkas nuskutame ir supjaustome plonais šiaudeliais.
3.
Mėsą apvoliojame krakmole ir kepame gerai įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus ir taps traški. Iškepusią sudedame ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų aliejaus perteklius.
4.
Padažui sojos padažą, ryžių actą, cukrų ir vandenį išmaišome. Supilame į keptuvę ir kaitiname, ant silpnos kaitros, kol padažas sutirštės.
5.
Kitoje keptuvėje įkaitiname šlakelį aliejaus, sudedame morkas ir žirnelius. Pakaitiname keletą minučių, kad daržovės šiek tiek suminkštėtų, bet išliktų traškios.
6.
Į padažą sudedame kiaulieną, daržoves. Išmaišome. Pakaitiname keletą minučių. Pabarstome sezamo sėklomis, smulkintais svogūnų laiškais ir aitriais pipirais, jei norisi aštrumo. Valgome su ryžiais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital