Keto tinginys (be miltų, be cukraus)

AUTORIUS:
Agnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Keto tinginys (be miltų, be cukraus)
Autorius apie receptą: Tinginys kuriame nei gramo cukraus ir miltų! O tai reiškia, kas šventinį stalą galėsite padabinti ne tik gražiu, skaniu desertu, bet jis bus ir sveikatai palankesnis. Tinginys kuriame nei gramo cukraus ir miltų! O tai reiškia, kas šventinį stalą galėsite padabinti ne tik gražiu, skaniu desertu, bet jis bus ir sveikatai palankesnis. Agnė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
Tešlai:
150 gramų kokosų miltų
3 vienetai kiaušinių
70 gramų migdolų miltų
2 šaukštai ksilitolio
2 šaukštai kokosų aliejaus
1 žiupsnelis jūros druskos
Užpilui:
200 gramų kokosų kremo (t.y. kokosų pieno kietosios dalies)
170 gramų sviesto
50 gramų kakavos
4 šaukštai ksilitolio
Papuošimui:
35 gramai juodojo šokolado (100%)
50 gramų graikinių riešutų
10 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Tešlai miltus, kiaušinius, ksilitolį, kokosų aliejų, druską sumaišyk, išminkyk.
2.
Dėk tešlą tarp dviejų kepimo popieriaus lapų ir iškočiok iki maždaug 0,5 cm. storio. Šį vieną didelį sausainį kepk apie 25 min 140 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Kepinys išeina sausokas, bet, kai į jį įsigeria užpilo masė, situacija pasikeičia.
3.
Iškepusį sausainį gerai atvėsink, sulaužyk nedideliais gabalėliais.
4.
Užpilui sviestą, kokosų kremą, ksilitolį ištirpink, įmaišyk kakavą.
5.
Tradicinis būdas - tinginio masę sukti į maišelį ir palikti sustingti. Aš rinkausi skardelę, į kurią įklojau kepimo rankovės plėvelę arba kepimo popierių. Tiko abu. Dar puikiai tiktų silikoninės formos ar net keksiukų formelės mažiems tinginukams. Taigi, sausainukus sumaišyk su užpilu, pilk į formą, tolygiai išlygink ir palik šaldytuve per naktį sustingti. Jei dėtum į kamerą, laukti reikėtų mažiau.
6.
Papuošimui išlydžiau šokoladą su sviestu, apliejau tinginį ir uždėjau graikinių riešutų.
Patarimai:
Paragavai, pasimėgavai ir nenori, kad dar keletą dienų būtų ši saldi pagunda prieš nosį? Suraikyk ir užsišaldyk. Turėsi jau paruoštą desertą ekstra atvejams.
AUTORIUS: Agnė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital