Kepurėtieji braškiniai keksai

AUTORIUS:
Toma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Kepurėtieji braškiniai keksai
Kepurėtieji braškiniai keksai
Kepurėtieji braškiniai keksai
Kepurėtieji braškiniai keksai
Kepurėtieji braškiniai keksai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200g braškių
175 g margarino VILNIUS kepiniams
2 didelės saujos lazdyno riešutų
2 didelės saujos migdolų riešutų (galite rinktis kitus savo mėgstamus)
5 šaukštai miltų (dėjau 3 šaukštus rupių kvietinių ir 2 šaukštus aukščiausios rūšies kvietinių miltų)
125 g cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
5 kiaušinių baltymai
1 tarkuota citrinos žievelė
1 šaukštas citrinos sulčių
1 žiupsnelis druskos
200 g maskarponės sūrio
2 šaukštai miltelinio cukraus
šviežių braškių papuošimui
3 lašai vanilės esencijos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Riešutus paskrudiname orkaitėje 10 min. (200 C), nulupame lazdynų riešutų luobeles ir visus riešutus sumalame, paliekant stambesnių gabaliukų (aš mėgstu, kai smagiai krimsisi burnoje:). Ištirpiname margariną "VILNIUS" kepiniams. Sumaišome miltus, kepimo miltelius, citrinos žievelę, riešutus, supilame sviestą ir išmaišome. Tada supilame iki standžių putų išplaktus kiaušinių baltymus su cukrumi ir druska. Atsargiai išmaišome iki vientisos masės. Suberiame ketvirčiais pjaustytas braškes į tešlą ir įmaišome. Tešlą supilame į keksiukų formeles ir kepame 20 min. 200 C orkaitėje.
Iškepusius paliekame atvėsti iki kambario temperatūros. Sumaišome maskarponę su citrinų sultimis ir milteliniu cukrumi ir tepame kremą ant keksų. Puošiame braškėmis.
AUTORIUS: Toma
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital