Keptuvėje kepti baravykai

AUTORIUS:
Oksana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Keptuvėje kepti baravykai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
20 vienetų baravykų
2 vienetai svogūnų
1 šaukštas aliejaus
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų (juodi)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Baravykus nuvalyti ir supjaustyti riekelėmis, apiberti druska, pipirais ir sudėti į įkaitintą keptuvę. Po 10 min. sudėti pjaustytus svogūnus. Kepti, kol baravykai apskrus.
2.
Tiekti kaip kam patinka - man skaniausia su virtomis bulvėmis.
AUTORIUS: Oksana
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
wau
2020-05-14 23:32
negeda straipsnius tokius rasyti? kepti baravykai su druska ir pipirais? ar zmones iki tiek nesusipranta jau? ATSAKYTI
vaidas
2019-10-25 17:16
super ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital