Keptų pievagrybių užkandis

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 51)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 51)
Keptų pievagrybių užkandis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g pievagrybių
2 svogūnai
3-4 šaukštai obuolių acto
druska
pipirai
džiovinti raudonėliai
1 arbatinis šaukštelis džiovintų jūros kopūstų
aliejus kepimui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Stambiai supjaustytus pievagrybius ir susmulkintus svogūnus pakepame keptuvėje su aliejumi. Pridedame prieskonių. Kepame, kol išgaruoja nuo kepimo susidariusios sultys (apie 15 min.). Tada įpilame acto ir atšaldome. Užkandis būna skanesnis 2-3 valandas pastovėjęs šaldytuve. Patiekdami pabarstome vandenyje išmirkytais jūros kopūstais.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital