Keptų burokėlių ir fetos sūrio salotos

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Keptų burokėlių ir fetos sūrio salotos
Autorius apie receptą: Tobulos salotos rudenį - papildo vitamino C atsargas, stiprina imunitetą, o pagaminti lengva. Tobulos salotos rudenį - papildo vitamino C atsargas, stiprina imunitetą, o pagaminti lengva. Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai burokėlių
70 gramų fetos sūrio (smulkinto)
1 saujelė gražgarsčių
1 saujelė kedro riešutų
1 šaukštelis alyvuogių aliejaus
1 šlakelis balzaminio acto
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
Užpilui:
0.5 vieneto citrinų (sulčių)
1 šaukštelis medaus
1 šaukštelis garstyčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Burokėlius pabarstykite druska, pašlakstykite alyvuogių aliejumi, balzaminu actu, susukite į foliją ir 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepkite apie 30-40 min. Atvėsinkite.
2.
Atvėsusius nulupkite, supjaustykite kubeliais.
3.
Į lėkštę dėkite gražgarstes, išdėliokite burokėlius.
4.
Užpilui lygiomis dalimis sumaišome medų, garstyčias ir iš pusės citrinos išspaustas citrinos sultis. Užpilame ant salotų.
5.
Salotas pagardiname druska, juodaisiais pipirais. Tuomet pabarstome salotas kedro riešutais ir smulkintu fetos sūriu. Skanaus!
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital