Keptų bulvinių blynų gėlytė

AUTORIUS:
Silvija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Keptų bulvinių blynų gėlytė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas bulvių (didelės)
2 vienetai svogūnų (nedideli)
20 gramų grietinėlės
2 vienetai kiaušinių
1 šaukštas miltų
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis prieskonių (džiovintų petražolių, krapų ir svogūnų laiškų maltas mišinys)
0.5 šaukštelio pomidorų (džiovinti)
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Svogūnus pakepti. Bulves sutarkuoti burokine tarka, įberti druskos, įmušti kiaušinius, išmaišyti, įpilti grietinėlę, suberti miltus ir džiovintus pomidorius, sudėti apkepintus svogūnus ir žoleles. Blynelius suformuoti, apšlakstyti aliejumi. Kepti ant kepimo popieriaus iki 180 laipsniu įkaitintoje orkaitėje 35-40 min.
2.
Padažiukui: druska, grietinė, šaldyti krapai ir svogūnų laiškai. Pagal skonį.
Skanaus.
AUTORIUS: Silvija
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
onute
2015-03-21 17:56
mielos gaspadines,o kam tie miltai i tarkuotus blynelius,juk gadina skoni,niekad gywenime nedejus miltu nei i kugeli nei i blynelius ir iseina skanus kwapnus ne krakmolas! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital