Keptos stintos

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Keptos stintos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg stintų
1 citrina
2-3 šakelės žalių krapų
1 stiklinė miltų
Aliejaus (kepimui)
1 šaukštas druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvis išvalyti, nuplauti. Išspausti mažos citrinos sultis, jas sumaišyti su druska bei smulkintais krapais. Mišiniu ištrinti žuvis ir palaikyti bent pusvalandį. Pavolioti miltuose ir iškepti aliejuje.
AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital