Keptos saldžiosios bulvės su varške

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Keptos saldžiosios bulvės su varške
Autorius apie receptą: Saldžiosios bulvės lietuviams vis dar yra gana neįprasta daržovė, bet įtraukę ją į savo mitybos racioną, galėsite mėgautis kur kas sveikesne bulvių versija. Saldžiose Saldžiosios bulvės lietuviams vis dar yra gana neįprasta daržovė, bet įtraukę ją į savo mitybos racioną, galėsite mėgautis kur kas sveikesne bulvių versija. Saldžiose bulvėse gausu vitaminų B6, C, D. Taip pat tai yra geležies, magnio ir kalio šaltinis. Idealus pasirinkimas pietums, bet tinka ir pusryčiams. Vienoje porcijoje tik 213 kalorijų, bet gausite daug naudingų medžiagų ir sotūs jausitės ilgai. (...daugiau) Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 vienetas saldžiųjų bulvių
4 šaukštai grūdėtos varškės
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
pagal poreikį ožkos pieno sūrio
pagal poreikį spanguolių
pagal skonį pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Batatą nuplauti ir suvynioti į foliją, pagardinti druska, pipirais, įdėti čiobrelio šakelę apšlakstyti aliejumi.
2.
Kepti orkaitėje 180 C laipsnių temperatūroje maždaug 40 minučių.
3.
Iškepusių batatų viršų su peilių šiek tiek nupjauti, lengvai paspausti, kad susidarytų plyšys. Sudėti grūdėtą varškę, spanguoles, ožks sūrį ir užpilkite aliejaus.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital