Keptos saldžiosios bulvės su kariu

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Keptos saldžiosios bulvės su kariu
Autorius apie receptą: Itin gardžios saldžiosios bulvės su fetos sūriu ir granatais. Jas galite patiekti atskirai arba kaip garnyrą prie žuvies ar mėsos patiekalų. Itin gardžios saldžiosios bulvės su fetos sūriu ir granatais. Jas galite patiekti atskirai arba kaip garnyrą prie žuvies ar mėsos patiekalų. Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai saldžiųjų bulvių
100 gramų fetos sūrio
40 gramų saulėgrąžų daigai
4 šaukštai granatų sėklų
2 šaukštai prieskonių mišinio (naudojome Santa Maria)
2 šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Bulves nulupkite. Prieš pjaustydami, bulves sudėkite ant medinio šaukšto, kad jos tvirtai gulėtų ir netyčia jų neperpjautumėte. Suraikykite plonais griežinėliais, tačiau neperpjaukite iki galo.
2.
Bulves sudėkite į kepimo indą, apšlakstykite aliejumi ir pabarstykite SANTA MARIA HELLO CURRY prieskoniais. Kepkite 175oC temperatūroje apie 50–60 minučių, kol suminkštės.
3.
Išimkite iš orkaitės ir pabarstykite smulkinta feta, saulėgrąžų daigais, granatų sėklomis, ant viršaus dar užberkite SANTA MARIA HELLO CURRY prieskonių.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital