Keptos mažos žuvytes

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Keptos mažos žuvytes
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Mažų žuvų (karosai, karpiai, ešeriai)
Žuvų prieskoniai
2 skiltelės česnako
Kiaušinis
Druska
Miltai
Aliejus kepti
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mažas žuvytes nuskutame, išdarinėjame, nuplauname ir perpjauname per puse arba į 3 dalis. Nukarpom pelekus. Kiaušinį išplakame su prieskoniais, smulkitais česnakais. Žuvis pačias truputį pasūdome. Voliojame žuvyčių gabaliukus į kiaušinio plakinį, po to į miltus ir dedame į įkaitintą aliejų. Aliejus turi apsemti, bent pusę žuvies gabaliuko. Kepam iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda. Skanu prie alaus.
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital