Keptos krevetės grietinėlės padaže

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Keptos krevetės grietinėlės padaže
Autorius apie receptą: Mėgstu krevetes. Dažniausiai ruošiu česnakines krevetes. Jas apkepinu su sviestu, česnaku ir trupučiu čili. Šį kartą man norėjosi ir padažiuko. Išėjo štai toks skanus Mėgstu krevetes. Dažniausiai ruošiu česnakines krevetes. Jas apkepinu su sviestu, česnaku ir trupučiu čili. Šį kartą man norėjosi ir padažiuko. Išėjo štai toks skanus variantas. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 gramų krevečių
200 mililitrų grietinėlės
2 griežinėliai citrinų
1 šaukštelis rūkytos paprikos miltelių
1 skiltelė česnako (smulkinto)
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis čili dribsnių
Kepimui:
30 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Sviestą ištirpiname keptuvėje. Sudedame smulkintą česnaką ir krevetes. Pabarstome prieskoniais ir pakepiname keletą minučių. Supilame grietinėlę, dedame citrinos griežinėlius ir patroškiname, apie 5-7 min, kol krevetės visos taps gražios rožinės spalvos.
2.
Mes valgome krevetes su prancūzišku česnakiniu batonu, padažant į padažą.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital