Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 g. didžiųjų krevečių su uodegėlėmis
120 g. plonai pjaustyto parmos kumpio
150 g. vyšninių pomidorų
1/2 citrinos
3 v. šaukštų alyvų aliejaus
šviežiai maltų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Aliejų sumaišykite su citrinos sultimis bei įberkite šiek tiek šviežiai maltų pipirų. Viską išmaišykite, sudėkite krevetes ir pamarinuokite 30 – 60 min.
Apvyniokite krevetes parmos kumpio juostelėmis ir suverkite ant iešmelių kartu su pusiau perpjautais vyšniniais pomidorais. Likusiu nuo krevečių marinatu aptepkite paruoštus verinukus (marinato pagrindinė dalis yra aliejus, kuris neleis kumpiui ir pomidoriukams kepant ant grotelių išsausėti).
Paruoštus verinukus dėkite ant įkaitusios kepsninės (grill’io) ir kepkite po kelias minutes iš abiejų pusių.
Patiekite su balto ar raudono vyno taure.
Skanaus!