Malta mėsa įdarytos saldžiosios paprikos

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Faršu mėsė įdarytos paprikos
Autorius apie receptą: Puikus vieno kąsnio užkandis - dailiai atrodantis, skanus ir greitai pagaminamas. Puikus vieno kąsnio užkandis - dailiai atrodantis, skanus ir greitai pagaminamas. Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų saldžiosios paprikos (naudojau mažas, tokias mini)
100 gramų mocarela sūrio
200 gramų maltos mėsos
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
2 skiltelės česnako
pagal skonį prieskonių maltai mėsai
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Paprikoms nupjauti viršūnėles ir išvalyti nuo sėklų.
2.
Keptuvėje ant šiek tiek aliejaus pakepinti smulkiai pjaustytą svogūną ir tarkuotas morkas iki suminštės. Įdėti smulkiai sukapotą česnaką ir dar porą minučių pakepinti. Sudėti maltą mėsą, pagardinti prieskoniais, druska bei pipirais ir apkepinti. Į šiek tiek atvėsusį paruoštą mėsos įdarą įtarkuoti sūrį ir išmaišyti.
3.
Įdaru prikimšti paprikas, jas išdėlioti ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepti iki 170 C įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių (lol paprikos pradės skrusti).
4.
Skanaus!
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (2)
Ausra
2019-02-07 14:56
Ar saltos islieka skanios, ar valgyti siltas? ATSAKYTI
Simona
2019-02-08 08:10
Mes kaip karštą patiekalą ruošiame, šaltų niekad nebandžiau :) Manau, būtų skanu, bet šiltos tikrai skanesnės :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital