Keptos duonos tortas

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Keptos duonos tortas
Autorius apie receptą: Man pavyko! Tad dalinuosi patirtimi ir su jumis. Džiaukites ir džiuginkite kitus!
Man pavyko! Tad dalinuosi patirtimi ir su jumis. Džiaukites ir džiuginkite kitus!
Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 ir 2/5 kilogramo duonos (naudojau Palangos, 2 kepalų)
1 litras aliejaus
7 skiltelės česnako
pagal skonį druskos
Padažui:
250 gramų kietojo sūrio (naudojau Džiugo)
5 šaukštai majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Nuo duonos nupjaustome plutas. Duoną supjaustome kuo vienodesnio dydžio juostelėmis.
2.
Kepti gerai įkaitintame aliejuje, iš abiejų pusių, kol apskrus. Aš kepiau per 5 kartus, po 2 - 3 minutes. Iškepusią duoną dėti ant popierinių servetėlių, kad sugertų aliejaus perteklių. Pagardinti druska ir įtrinti česnaku.
3.
Vieną duonos gabalėlio galą merkti į majonezą, tuomet į sūrį. Į lėkštės vidurė dėti nedidelį indelį. Aplink ratu dėlioti duonos lazdeles.
4.
Į indelį viduryje sudėjau likusią duoną. Papuošiau riešutais, rūkytomis dešrytėmis, sūriu, marinuotais agurkėliais, svogūnėliais.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital