Keptos duonos, morkų ir dešros sumuštinukai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Keptos duonos, morkų ir dešros sumuštinukai
Autorius apie receptą: Vienas mano mėgstamiausių užkandžių! Šie keptos duonos sumuštinukai sukelia priklausomybę, kai paragausite, suprasite, kodėl taip sakau. Tokius sumuštinukus labai patogu Vienas mano mėgstamiausių užkandžių! Šie keptos duonos sumuštinukai sukelia priklausomybę, kai paragausite, suprasite, kodėl taip sakau. Tokius sumuštinukus labai patogu pasiruošti iš anksčiau šventiniam stalui, vakarėliui ar tiesiog vakarui prie filmo. Užkandis gali būti šaldytuve iki 4-5 dienų (net ir po tiek dienų, sumuštiniai išlieka labai skanūs!). Jei tingisi gaminti mažus sumuštinius, tuomet galite kepti iškart po pusę duonos riekės. (...daugiau) Liucija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
3 riekės juodos duonos (plonų, didelių)
2 vienetai morkų (vidutinio dydžio)
50 gramų šaltai rūkyta dešra (jautienos)
3 šaukšteliai majonezo
1 skiltelė česnako
1/3 šaukštelio česnako miltelių
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Duoną supjaustome mažais kvadratėliais.
2.
Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitiname šiek tiek aliejaus. Sudedame duonos kvadratėlius, apkepiname iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda. Tada sudedame ant popierinio rankšluosčio. Taip iškepame visą duoną. Paliekame atvėsti.
3.
Česnako skiltelę nulupame ir ja gerai ištriname duonos kvadratėlius. Po to duoną apibarstome druska.
4.
Dešrą supjaustome plonais, mažais gabalėliais.
5.
Morkas nuskutame, sutarkuojame smulkia tarka, pagardiname česnako milteliais, druska, juodaisiais pipirais ir sumaišome su majonezu.
6.
Ant kiekvieno duonos kvadratėlio užtepame po mažą šaukštelį morkų salotų, išdėliojame dešros gabalėlius ir patiekiame.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital