Keptos duonos mišrainė su pupelėmis ir rūkytomis ausimis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Keptos duonos mišrainė su pupelėmis ir rūkytomis ausimis
Keptos duonos mišrainė su pupelėmis ir rūkytomis ausimis
Keptos duonos mišrainė su pupelėmis ir rūkytomis ausimis
Keptos duonos mišrainė su pupelėmis ir rūkytomis ausimis
Autorius apie receptą: Nežinau, kaip jums, bet man Naujųjų metų sutikimas per daug greitai po Kalėdų. Mielai Naujus Metus aš atidėčiau bent mėnesiui į priekį. Nes po sočių Kalėdų, aš jau Nežinau, kaip jums, bet man Naujųjų metų sutikimas per daug greitai po Kalėdų. Mielai Naujus Metus aš atidėčiau bent mėnesiui į priekį. Nes po sočių Kalėdų, aš jau nebežinau ko noriu Naujametiniam stalui. Šiais metais Naujuosius sutiksime namuose, tik mūsų šeima. Taigi žiūrėsime filmus ir ką nors lengvai kramsnosime. Viena iš idėjų, kas tiktų naujametiniam stalui dalinuosi su jumis. Keptos duonos mišrainė su pupelėmis ir rūkytomis kiaulių ausimis. Mišrainę galima paruošti ir tokią stipriai vyrišką ir aštrią, padidinus aštraus padažo kiekį arba švelnesnę, visai jo nepylus į mišrainę. Bet man čia patinka viduriukus, tad naudoju daug saldžiarūgščio padažo ir šiek aštraus „Chipotle“ padažo. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų konservuotų raudonųjų pupelių
200 gramų rūkytų kiaulių ausų
4 riekės šviesios duonos
100 gramų fermentinio sūrio
1 skiltelė česnako
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
1 žiupsnelis druskos
Padažui:
3 šaukštai saldžiarūgščio padažo
1 šlakelis aštraus padažo (tokio tipo, kaip „Piri piri“ ar „Chipotle“)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Duoną supjaustome kubeliais.
2.
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir apkepame duonos kubelius iš visų pusių. Sudedame duoną ant popierinio rankšluoščio, kad susigertų aliejaus perteklius.
3.
Česnaką nulupame ir pasmulkiname. Duonos kubelius pabarstome druska ir smulkintu česnaku. Leidžiame atvėsti.
4.
Nuo raudonų konservuotų pupelių nupilame skystį ir leidžiame nusivarvėti.
5.
Fermentinį sūrį supjaustome kubeliais. Rūkytas ausis, taip pat supjaustome nedidelėmis juostelėmis.
6.
Aštrų ir saldžiarūgštį padažą sumaišome.
7.
Į dubenį beriame pupeles, duonos ir sūrio kubelius, rūkytų ausų juostelės. Maišome mišrainę su padažu. Ir skanaujame iš karto, kad duona dar liktų traški.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital