Keptos duonos mišrainė su avinžirniais ir rūkytu sūriu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Keptos duonos mišrainė su avinžirniais ir rūkytu sūriu
Keptos duonos mišrainė su avinžirniais ir rūkytu sūriu
Keptos duonos mišrainė su avinžirniais ir rūkytu sūriu
Autorius apie receptą: Dalinuosi idėja, kuri galbūt jums patiks, kaip užkandis šventiniam stalui. Dalinuosi idėja, kuri galbūt jums patiks, kaip užkandis šventiniam stalui. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
6 riekės duonos
200 gramų rūkyto sūrio (fermentinio)
160 gramų konservuotų avinžirnių (1 skardinės)
10 vienetų vytintų dešrelių (mini)
2 skiltelės česnako (smulkintų)
1 žiupsnelis čili dribsnių
pagal poreikį majonezo
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Duoną supjaustome kubeliais. Keptuvėje gerai įkaitiname aliejų. Kepame duoną iš visų pusių, kol ši gražiai apskrus. Sudedame ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų aliejaus perteklių. Duonos kubelius pabarstome smulkintu česnaku.
2.
Sūrį supjaustome kubeliais, dešrytes griežinėliais. Nuo avinžirnių nuvarviname skystį.
3.
Sūrį, dešreles, avinžirnius ir duoną maišome su majonezu. Pabarstome čili dribsniais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital