Keptos daržovių salotos "Rudens gėrybės"

AUTORIUS:
Violeta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
Keptos daržovių salotos "Rudens gėrybės"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
350 g mažų morkų (2,5 puodelio)
230 g nedidelių svogūnų
350 g mažų burokėlių
2 šaukštai alyvų aliejaus
1 šaukštas aromatinio acto
1 šaukštas apelsinų sulčių
1 šaukštas supjaustytų šviežių petražolių
1/4 šaukštelio druskos
1/8 šaukštelio pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišykite morkas ir svogūnus. Išskirstykite vienodu sluoksniu pusėje 30x22x5 cm kepimo skardoje. Burokėlius sudėkite į kitą skardos pusę. Daržoves pašlakstykite 1 šaukštu alyvų aliejaus. Uždenkite folija ir kepkite 200 C temperatūros orkaitėje 40-45 minučių arba iki daržovės suminkštės. Perkelkite morkas ir svogūnus šaukštu į indą; uždenkite. Perkelkite burokėlius į atskirą indą; uždenkite.
Į kepimo skardą įpilkite 1 šaukštą karšto vandens, išmaišykite. Padažui sumaišykite skardoje esantį skystį su likusiu 1 šaukštu alyvų aliejaus, actu, apelsinų sultimis, petražolėmis, druska ir pipirais uždengiame inde. Uždenkite ir gerai suplakite.
Patiekdami sumaišykite burokėlius, morkas, svogūnus ir padažą.
AUTORIUS: Violeta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Ramunė
2010-08-23 16:13
Nagi nagi, salotų niekada neatsisakysiu :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital