Keptuvėje keptos cukinijos su padažu

AUTORIUS:
Nadia
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 51)
Porcijų skaičius: 4
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 51)
Keptuvėje keptos cukinijos su padažu
@Shutterstock
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas cukinijų
1 vienetas kiaušinių (didelio)
5 šaukštai kvietinių miltų (apytikriai)
50 mililitrų pieno
1 šaukštelis druskos
1 šaukštelis maltų juodųjų pipirų
1 šaukštelis česnako granulės
pagal poreikį aliejaus
Padažui:
2 šaukštai majonezo
2 šaukštai grietinės (arba graikiško jogurto)
1 pundelis petražolių (arba krapų, kitų žalumynų)
0.5 vieneto svogūnų (nedidelio)
0.5 šaukštelio česnako miltelių (arba skiltelės česnako)
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Cukinijas supjaustyti plonais griežinėliais.
2.
Į dubenėlį berti miltus, druską, pipirus, česnako granules, išmaišyti.
3.
Į kitą dubenį įmušti kiaušinius, pilti pieną ir išplakti.
4.
Į dubenį su kiaušinių plakiniu mirkyti cukinijų griežinėlius, tuomet išvolioti miltų mišinyje. Vėl pamirkyti į kiaušinių plakinį.
5.
Į didesnę keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, sudėti paruoštas cukinijas ir kepti iki kol gražiai apskrus.
6.
Naudojant kiaurasamtį, išimti cukinijų griežinėlius, kad nuvarvėtų aliejaus perteklius, sudėti į lėkštę padengtą popieriniu rankšluosčiu, kad nuvarvėtų riebalų perteklius.
7.
Padažui svogūną smulkiai susmulkinti, petražoles sukapoti, berti į dubenį. Dėti majonezą, grietinę, česnako miltelius ir permaišyti.
AUTORIUS: Nadia
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital