Keptos bulvių riekelės su tuno padažu

AUTORIUS:
Vylius Blauzdavičius
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Keptos bulvių riekelės su tuno padažu
Keptos bulvių riekelės su tuno padažu
Keptos bulvių riekelės su tuno padažu
Autorius apie receptą: Greitai ir nesudėtingai paruošiamas patiekalas tiesiai iš Italijos virtuvės. Skonis, kuris sužavės kiekvieną prisėdusį prie stalo, o ypatingas tuno padažas kiekvieną Greitai ir nesudėtingai paruošiamas patiekalas tiesiai iš Italijos virtuvės. Skonis, kuris sužavės kiekvieną prisėdusį prie stalo, o ypatingas tuno padažas kiekvieną kąsnelį pavers išskirtiniu. (...daugiau) Vylius Blauzdavičius
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 vienetai bulvių (didelių)
pagal poreikį aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Padažui:
2 vienetai kiaušinių
2 vienetai kiaušinių trynių
180 mililitrų aliejaus
120 gramų zigmo tuno gabaliukai saulėgrąžų aliejuje
20 gramų kaparėlių
2 vienetai ančiuvių
1 sauja petražolių
3 šaukštai citrinų sulčių
1 skiltelė česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulves supjaustyti nestoromis riekelėmis. Keptuvėje įkaitinti aliejaus ir apkepti riekeles, kol gražiai suminkštės ir gražiai apskrus iš abiejų pusių. Pagardinti druska, pipirais
2.
Padažui į dubenį dėti labai smulkiai supjaustytas petražoles, smulkintus ančiuvius, įspausti česnaką. Dėti labai smulkiai supjaustytas petražoles. Dėti šakute sutrintus kiaušinius, tuną, kiaušinio trynius, pilti citrinos sultis, sudėti kaparėlius.
3.
Paragauti, pagal skonį pagardinti druska bei pirpirais
4.
Padažą patiekti ant iškeptų bulvių
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
RECEPTO DRAUGAS: ZIGMAS
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital