Keptos bulvinės bandutės

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Keptos bulvinės bandutės
Autorius apie receptą: Mes esame bulviniai tikrąja to žodžio prasme. Mėgstame visus iki vieno bulvinius patiekalus. Bulvė ta daržovė, be kurios neįsivaizduojame kasdieninio pietų stalo. Vakar Mes esame bulviniai tikrąja to žodžio prasme. Mėgstame visus iki vieno bulvinius patiekalus. Bulvė ta daržovė, be kurios neįsivaizduojame kasdieninio pietų stalo. Vakar dienos pietūs buvo tokie, gal paprasti, gal „kaimiški“, gal iš vaikystės. Bet labai labai skanūs. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
6 vienetai bulvių (žalių)
2 vienetai bulvių (virtų)
2 šaukštai bulvių krakmolo
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
Padažui:
1 stiklinė pieno
50 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Žalias bulves sutarkuojame, nusunkiame.
2.
Virtas bulves sumalame. Beriame druskos, krakmolo. Išmaišome masę su žaliomis bulvėmis.
3.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Drėgnomis rankomis formuojame bandeles ir kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje, iš abiejų pusių, kol bandelės gražiai apskrus ir iškeps.
4.
Iškepusias bandeles mirkome į pieną ir uždedame po gabalėlį sviesto.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital