Keptos baklažanų riekelės

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Keptos baklažanų riekelės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 baklažanas
1 morka
1 skiltelė česnako
1 svogūnas
malta mėsa
druska ir pipirai
1 pomidoras
100 g fermentinio sūrio
sauja smulkintų šviežių arba šaldytų petražolių
1 šaukštas majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Baklažaną supjaustome maždaug 1 cm storio griežinėliais. Pabarstome druskos. Ir sudedame į kepimo indą, pateptą sviestu.
Sutarkuotą morką, kubeliais pjaustytą svogūną ir smulkintą česnaką pakepiname ir dedame druska bei pipirais paskanintą maltą mėsą. Viską išmaišome ir kepame, kol mėsa suminkštės, tuomet įdedame kubeliais pjaustytą pomidorą. Dar šiek tiek patroškiname. Tuomet šio įdaro dedame po šaukštą ant baklažanų riekelių. Ant viršaus aptepame fermentino sūrio, majonezo ir petražolių mišiniu. Kepame 180 0C orkaitėje maždaug 20 minutes, kol sūris gražiai aprus ir baklažanas iškeps. Skanaus :)
AUTORIUS: Raminta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
indre
2016-07-02 19:51
Dėkui už receptą, labai skaniai gavosi net tiems, kas baklažano nemėgsta ;) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital