Keptos aštrios krevetės

AUTORIUS:
Ligita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
Keptos aštrios krevetės
Keptos aštrios krevetės
Keptos aštrios krevetės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
350-400 g krevečių
Marinatui:
2 šaukštai Santa Maria maltos paprikos
1 šaukštas rudojo cukraus
1 šaukštelis Santa Maria maltų kmynų
2 šaukštai aliejaus
3 smulkintos česnako skiltelės
1 arbatinis šaukštelis druskos
0,5 šaukštelio šviežiai maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Krevetes nulupame ir įtriname visų prieskonių mišiniu. Marinuojame apie 20-30 minučių.
Po to suveriame ant iešmelių ir kepame grilyje, kol gražiai apskrunda.
AUTORIUS: Ligita
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Tomas
2013-03-08 11:45
Laaaabai skanu! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital