2-4 porcijos
Žiedinius kopūstus verdame pasūdytame vandenyje (5 min.). Nupilame vandenį ir leidžiame nusivarvėti.
Kaparėlius, garstyčias, česnaką, actą, druską, pipirus ir alyvuogių aliejų išplakame, kad gautume vientisą masę.
Žiedinius kopūstus pakepiname aliejuje iš abiejų pusių (apie 5 min.). Jei mėgstate, žiedinius kopūstus prieš apkepant galite pamirkyti kiaušinio plakinyje ir apvolioti džiūvėsėliuose.
Iškepusius žiedinius kopūstus sudėti į lėkštę su pomidorais, špinatais, krapais. Viską užpilame pasigamintu padažu.
Padažą galima pakaitinti ant keptuvės, kad būtų šiltas ir tik tada užpilti.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)