Kepti žiediniai kopūstai su pomidorais, krapais ir kaparėliais

AUTORIUS:
Inesa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Kepti žiediniai kopūstai su pomidorais, krapais ir kaparėliais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 šaukštai kaparėlių, stambiai kapotų
1 valgomasis šaukštas garstyčių
2 skiltelės česnako, susmulkinto
2 šaukštai acto
120 ml alyvuogių aliejaus
1 nedidelis žiedinis kopūstas
1 valgomasis šaukštas kapotų šviežių krapų
50 g šviežių špinatų lapų
20 vyšninių pomidorų, perpjautų per pusę
Jūros druskos, juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
2-4 porcijos Žiedinius kopūstus verdame pasūdytame vandenyje (5 min.). Nupilame vandenį ir leidžiame nusivarvėti.
Kaparėlius, garstyčias, česnaką, actą, druską, pipirus ir alyvuogių aliejų išplakame, kad gautume vientisą masę.
Žiedinius kopūstus pakepiname aliejuje iš abiejų pusių (apie 5 min.). Jei mėgstate, žiedinius kopūstus prieš apkepant galite pamirkyti kiaušinio plakinyje ir apvolioti džiūvėsėliuose.
Iškepusius žiedinius kopūstus sudėti į lėkštę su pomidorais, špinatais, krapais. Viską užpilame pasigamintu padažu.
Padažą galima pakaitinti ant keptuvės, kad būtų šiltas ir tik tada užpilti. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Inesa
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital