Kepti vištų sparneliai

AUTORIUS:
Regina R.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Kepti vištų sparneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
10 kg vištų sparnelių
4 šaukštai garstyčių
1 šaukštas medaus
šaukštelis Kotanyi prieskonių ,,Kentukio sparneliai''
0,5 šaukštelio druskos
aliejus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišyti garstyčias, medų, prieskonius ir druską. Ištrinti sparnelius ir palikti bent kelioms valandoms. Kepti aliejuotoje skardoje, orkaitėje apie 1 val.
AUTORIUS: Regina R.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Tomas
2020-09-18 16:02
Sparnelius orkaiteje 1val kepti
ATSAKYTI
Ramunė
2015-05-18 12:25
Orkaitėje kioje temperatūeoje kepti? ATSAKYTI
Regina R.
2010-12-02 11:56
Ačiū už pastabumą.1kg.turi būti. ATSAKYTI
jurga
2010-12-02 11:40
o sparneliu kiekis nesumaisytas? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital