Kepti vaisiai su pelėsiniu sūriu

AUTORIUS:
Vylius Blauzdavičius
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Kepti vaisiai su pelėsiniu sūriu
Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos
Kepti vaisiai su pelėsiniu sūriu
Kepti vaisiai su pelėsiniu sūriu
Autorius apie receptą: Super greitai pagaminamas, gaivus ir labai skanus desertas. Vaisiai jam tinka patys įvairiausi - mes naudojome kriaušes ir figas, bet puikiai tiks ir obuoliai, slyvos, persimonai ar Super greitai pagaminamas, gaivus ir labai skanus desertas. Vaisiai jam tinka patys įvairiausi - mes naudojome kriaušes ir figas, bet puikiai tiks ir obuoliai, slyvos, persimonai ar kiti mėgstami tvirtesni vaisiai. (...daugiau) Vylius Blauzdavičius
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
400 gramų vaisių (tinka įvairūs mėgstami)
100 gramų sūrio su melsvuoju pelėsiu
1 saujelė riešutų
šiek tiek sirupo (mėgstamo)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Vaisius pjaukite pusiau ir apkepkite ant grilio arba grilio keptuvės iki suminkštės (bet dar bus tvirti, laikantys formą). Jeigu neturite grilio keptuvės, galite kepti ir paprastoje sunkesnėje keptuvėje (pvz. ketaus) arba iki 200-220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
2.
Suminkštėjusius vaisius supjaustykite šiek tiek smulkiau ir išdėliokite į lėkštes.
3.
Ant karštų vaisių užtrupinkite pelėsinį sūrį.
4.
Apšlakstykite mėgstamu sirupu (tinka bet kuris mėgiamas ar turimas - pvz. Vyšnių sirupas, klevų sirupas ar net tirštas balzaminis actas).
5.
Apibarstykie smulkintais riešutais
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
Gamindamį šį desertą TV laidoje mes naudojome kriaušes ir figas, bet puikiai tiks ir kitokie mėgiami tvirtesnės tekstūros vaisiai - obuoliai, slyvos, persimonai, ananasai ir kt.
AUTORIUS: Vylius Blauzdavičius
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital