Kepti tortilijų kąsneliai su pikantišku varškės įdaru

AUTORIUS:
Austėja
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Kepti tortilijų kąsneliai su pikantišku varškės įdaru
@Shutterstovk
Autorius apie receptą: Kai norisi mažiau laiko praleisti virtuvėje, šie greitai pagaminami suktinukai visada bus puiki išeitis. Labai skanu, sotu ir nesunkiai paruošiama. Į įdarą galite berti Kai norisi mažiau laiko praleisti virtuvėje, šie greitai pagaminami suktinukai visada bus puiki išeitis. Labai skanu, sotu ir nesunkiai paruošiama. Į įdarą galite berti mėgstamus žalumynus, pagardinti virta, rūkyta ar kepta vištiena, kita mėgstama mėsyte, o vietoje fermentinio sūrio galite naudoti bet kokį mėgstamą. (...daugiau) Austėja
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų varškės
200 gramų pievagrybių
150 gramų fermentinio sūrio (arba kito mėgstamo)
3 skiltelės česnako
2 vienetai tortilijų (arba 1 didelio lavašo)
1 pundelis žalumynų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Pievagrybius supjaustyti smulkiais gabalėliais.
2.
Į keptuvę pilti aliejaus, įkaitinti, suberti pievagrybius ir kepti kelias minutes iki kol iškeps. Tuomet šiek tiek atvėsinti.
3.
Į dubenį dėti varškę, sutrinti šakute. Tuomet berti tarkuotą sūrį, smulkiai pjaustytą česnaką (galima įspausti), berti druską, pipirus, pievagrybius ir viską gerai išmaišyti.
4.
Paruoštą masę gausiai tepti ant tortilijų ir tolygiai paskirstyti per visą plotį. Tuomet tvirtai susukti ir supjaustyti apie 2 cm gabalėliais.
5.
Į keptuvę pilti aliejaus, įkaitinti, sudėti tortilijų gabalėlius pjūviu į apačią ir kepti abiejų pusių po porą minučių iki kol iškeps ir švelniai paskrus.
AUTORIUS: Austėja
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Dalia
2023-02-11 13:25
Ar esat bandziusi mase pasigaminti is vakaro? ATSAKYTI
Agnė
2023-02-14 13:58
Galima pasigaminti masę iš vakaro, o vėliau liks tik sutepti, susukti ir iškepti :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital