Kepti sumuštiniai su vištiena, pomidorais ir morkomis

AUTORIUS:
Laura
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Kepti sumuštiniai su vištiena, pomidorais ir morkomis
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Šiuos sumuštinius pagaminsite labai greitai, nesudėtingai, bet skaniai. Labai puikus pasirinkimas savaitgalio pusryčiams. Žinoma, įdarą galima keisti priklausomai nuo to, Šiuos sumuštinius pagaminsite labai greitai, nesudėtingai, bet skaniai. Labai puikus pasirinkimas savaitgalio pusryčiams. Žinoma, įdarą galima keisti priklausomai nuo to, ką turite šaldytuve ir ką mėgstate... Improvizacijoms čia labai daug vietos. (...daugiau) Laura
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
8 riekės šviesios forminės duonos
200 gramų rūkytos vištienos (ar kitokios mėsos)
200 gramų fermentinio sūrio (arba kito mėgstamo)
1 vienetas pomidorų
1 vienetas morkų (nedidelės)
1 vienetas svogūnų (nedidelio)
Aptepimui:
pagal poreikį sviesto (nebūtina)
Kepimui:
pagal poreikį sviesto (arba aliejaus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Morką sutarkuoti burokine tarka, svogūną smulkiai supjaustyti.
2.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti, suberti morkas ir svogūną, vis pamaišant pakepti kelias minutes. Tuomet suberti į dubenį.
3.
Pomidorus supjaustyti nedideliais gabaliukais, sūrį sutarkuoti, vištieną susmulkinti plonomis juostelėmis, suberti į dubenį su pakepintomis daržovėmis.
4.
Ant batono riekelės tepti sviesto, dėti paruoštos masės, paskleisti per visą plotį, užvožti antra duonos riekele ir kepti sumuštinių keptuvėje porą minučių.
Patarimai:
Jei norisi, galima kepti ir keptuvėje. Keptuvę įkaitinti su trupučiu sviesto, sudėti paruoštus sumuštinius ir kepti paspaudžiant mentele iki kol apskrus, tuomet dar įdėti sviesto, ištirpinti ir apkepti sumuštinį iš kitos pusės paspaudžiant mentele.
Jei norite, sumuštinius galima papildyti kitais priedais. Aš kartais įdedu konservuotų kukurūzų, alyvuogių, špinatų, šviežių petražolių.
AUTORIUS: Laura
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital