Kepti sumuštiniai su šonine, pievagrybiais ir morkomis

AUTORIUS:
Agnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Kepti sumuštiniai su šonine, pievagrybiais ir  morkomis
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Greitai paruošiami ir labai skanūs kepti sumuštiniai. Mūsų šeimai jie labiausiai patinka su tamsia duona, bet galima ruošti ir su šviesia. Papildomai galima dėti ir kitokių Greitai paruošiami ir labai skanūs kepti sumuštiniai. Mūsų šeimai jie labiausiai patinka su tamsia duona, bet galima ruošti ir su šviesia. Papildomai galima dėti ir kitokių mėgstamų ar turimų priedų. (...daugiau) Agnė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 riekės ruginės duonos
100 gramų fermentinio sūrio
50 gramų karštai rūkytos šoninės
0.5 vieneto morkų (nedidelės)
2 vienetai pievagrybių
1 šaukštas pomidorų padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Pievagrybius supjaustyti riekelėmis, morką sutarkuoti, šoninę supjaustyti mažais gabaliukais.
2.
Sausoje keptuvėje apkepinti šoninę. Sudėti pievagrybius ir morkas. Apkepinti, kol morkos ir pievagrybiai "susileis".
3.
Ant duonos sudėti kepintas daržoves ir šoninę.
4.
Sūrį sutarkuoti ir išmaišyti su pomidorų padažu. Užtepti ant sumuštinių.
5.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 6 - 8 minutes. Iškepusius tinka pabarstyti džiovintais krapais.
AUTORIUS: Agnė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital