Kepti sumuštiniai su lašiša

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Kepti sumuštiniai su lašiša
Autorius apie receptą: Nesinori ilgai virtuvėje stovėti ir kažką gaminti, tad šiandien bus tik sumuštiniai. Sumuštiniai skanūs ir šilti, it jau atvėsę. Nesinori ilgai virtuvėje stovėti ir kažką gaminti, tad šiandien bus tik sumuštiniai. Sumuštiniai skanūs ir šilti, it jau atvėsę. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas čiabatos (arba kito mėgstamo batono)
125 gramai mocarela sūrio (naudojau 8,5% riebumo)
100 gramų rūkytos lašišos filė
70 gramų grietinės, 30% riebumo (creme fraische)
70 gramų jogurto, natūralaus
2 šaukštai krapų (smulkintų)
1 šaukštelis garstyčių (neaštrių, apytikriai)
0.5 šaukštelio krienų (neaštrių)
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Mocarelos sūrį sutarkuoti burokine tarka, lašišą smulkiai supjaustyti, sudėti į dubenį. Dėti grietinę, jogurtą, garstyčias, krienus, berti krapus, pipirus ir gerai išmaišyti.
2.
Čiabatą supjaustyti riekelėmis. Ant kiekvienos riekelės dėti paruoštos masės.
3.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi, sudėti sumuštinius.
4.
Kepti įkaitintoje iki 250 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 8 - 9 minutes.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital