Kepti sumuštiniai orkaitėje su mocarela ir pievagrybiais

AUTORIUS:
Kotryna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Kepti sumuštiniai orkaitėje su mocarela ir pievagrybiais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Greiti ir labai skanūs sumuštinukai tiems, kas mėgsta pievagrybius! Papildomai galima dėti rūkytos ar vytintos mėsytės. Greiti ir labai skanūs sumuštinukai tiems, kas mėgsta pievagrybius! Papildomai galima dėti rūkytos ar vytintos mėsytės. Kotryna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 riekės duonos
50 gramų mocarela sūrio (ar kitokio gerai besilydančio sūrio)
4 vienetai rudųjų pievagrybių (mažų ar 2 didesnių)
1 šaukštelis garstyčių
2 žiupsneliai džiovinto raudonėlio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Pievagrybius nuvalyti (nulupti ploną viršutinį sluoksnį peiliuku). Neplaukite, kad grybai nepritrauktų vandens ir kepdami nepavandenytų. Supjaustyti riekelėmis.
2.
Duonos riekes aptepti garstyčiomis. Dėti į skardą. Ant duonos dėti plėšytą mocarelą. Išdėlioti pievagrybius ir pabarstyti žalumynais.
3.
Dėti kepti į iki 200 C laipsnių įkaitintą orkaitę (svarbu, kad orkaitė būtų gerai įkaitusi, kad pievagrybiai nepaleistų per daug skysčio) 7 - 8 minutėms. Skanaus!
Patarimai:
Jei naudojami pievagrybiai vandeningi, prieš tai galite juos prieš tai apkepti karštoje keptuvėje ir nuvarvinti.
AUTORIUS: Kotryna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital