Kepti sumuštiniai keptuvėje

AUTORIUS:
Odeta Morozienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Kepti sumuštiniai keptuvėje
Kepti sumuštiniai keptuvėje
Kepti sumuštiniai keptuvėje
Kepti sumuštiniai keptuvėje
Kepti sumuštiniai keptuvėje
Kepti sumuštiniai keptuvėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
6 riekės batono
1 vienetas kiaušinių
50 gramų karštai rūkyto kumpio (arba mėgiamos dešrytės)
50 gramų fermentinio sūrio
pagal skonį svogūnų (ar svogūno laiškų)
pagal skonį maltų juodųjų pipirų (ir/ar kitų mėgstamų prieskonių)
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Sūrį ir kumpį sutarkuoti burokine tarka, svogūną supjaustyti smulkiai, sudėti į dubenį.
2.
Berti prieskonius, įmušti kiaušinį ir gerai išmaišyti. Masė neturi būti skysta.
3.
Ant batono užtepti masės, paspaudžiant, kad priliptų.
4.
Įkaitinti keptuvę, pilti truputį aliejaus (nepadauginti) ir dėti kepti sumuštinius mase žemyn. Apkepus, atsargiai apversti ir pakepti, kol batonas apskrus.
AUTORIUS: Odeta Morozienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital