Kepti šonkauliai su įdaru

AUTORIUS:
Violeta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
Kepti šonkauliai su įdaru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
800 g veršiuko šonkaulių
600 g maltos kiaulienos
1 kiaušinis
1 šaukštas krakmolo
1 svogūnas
3 skiltelės česnako
druskos
pipirų
5 šaukštai obuolių acto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Veršiuko šonkaulius įtriname labai smulkiai supjaustyto svogūno, česnako, druskos, pipirų ir obuolių acto mišiniu.
Marinuojame per naktį.
Į maltą kiaulieną įmušame kiaušinį, įberiame krakmolą, druskos, pipirų, sudedame marinuotus svogūnus bei česnakus nuo šonkaulių ir viską gerai išminkome.
Įdarą padalijame į 4 dalis, dedame ant šonkaulių, juos susukame, surišame siūlu ir dedame į skardą. Į skardą įpilame truputį vandens ir kepame apie 1 val.
Patiekiame su bulvių kroketais ir daržovėmis.
AUTORIUS: Violeta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Aušra
2010-08-25 11:42
Manau, kad šie kepti šonkauliukai turi privalumą - dėl įdaro busi sotus, o ne tik pažaidęs su kauliukais :) ATSAKYTI
Rima
2010-08-24 16:34
daug darbo, bet tikriausiai geras rezultatas. Kas nors bande? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital