Kepti sluoksniuotos tešlos sumuštiniai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Kepti sluoksniuotos tešlos sumuštiniai
Kepti sluoksniuotos tešlos sumuštiniai
Kepti sluoksniuotos tešlos sumuštiniai
Autorius apie receptą: Patys sumuštiniai tikrai super skanūs, o padažą rinkitės kokio norite patys. Rašau sumuštinių receptą kaip dariau aš, nes orginaliame recepte patariama valgyti su Patys sumuštiniai tikrai super skanūs, o padažą rinkitės kokio norite patys. Rašau sumuštinių receptą kaip dariau aš, nes orginaliame recepte patariama valgyti su maskarponės sūriu, o įdarui faršo, bet mano šeimos vyrai tokiu deriniu nesižavėjo. Kaip bebūtu, tai skonio reikalas. Tad rašau, kaip gaminau aš. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
375 gramai sluoksniuotos tešlos
200 gramų jautienos faršo
1 vienetas morkų
1 vienetas kiaušinių
2 skiltelės česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
šiek tiek aliejaus
Padažui:
100 gramų maskarponės sūrio
1 šaukštas viskio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Sluoksniuotą tešlą iškočiokite plonai ir išpjaukite 8 kvadratėlius, kokio dydžio yra jūsų karštų sumuštinių keptuvo kvadratėliai.
2.
Keptuvėje su šlakeliu aliejaus pakepiname faršą, kol jis iškeps. Iškepus mėsai, sudėkite į dubenėlį. Tada į keptuvę dėkite tarkuotą morką ir smulkintas česnako skilteles. Pakepinkite, kol suminkštės morkos. Keptas daržoves dėkite į dubenį su faršu.
3.
Pagardinkite druska ir pipirais. Išmaišykite.
4.
Į sumuštinių keptuvą dėkite tešlos kvadratėlius, tada gerą šaukštą įdaro.
5.
Kiaušinį lengvai paplakite ir aptepkite juo kvadratėlių šonus. Uždėkite ant viršaus tešlos kvadratėlius (vienam sumuštiniui - du tešlos kvadratėliai) ir, uždarius keptuvą, kepkite 5 - 6 min., kol gražiai apskrus viršus.
6.
Padažui maskarponę išsukite su viskiu.
7.
Valgant sumuštinius pamirkykite į padažą.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital