Kepti salierai su parmezanu ir česnakais pagardintu kepintu sviestu

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Kepti salierai su parmezanu ir česnakais pagardintu kepintu sviestu
Autorius apie receptą: Šis paprastas patiekalas yra tiesiog magiškas! Sodrų skonį atskleidžia orkaitėje kepti salierai, patiekti su kepintu česnakais pagardintu sviestu, parmezanu ir skrudintais Šis paprastas patiekalas yra tiesiog magiškas! Sodrų skonį atskleidžia orkaitėje kepti salierai, patiekti su kepintu česnakais pagardintu sviestu, parmezanu ir skrudintais lazdynų riešutais. (...daugiau) Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
150 mililitrų parmezano sūrio (tarkuoto)
100 mililitrų lazdyno riešutų
100 gramų sviesto
1 vienetas salierių
4 šaukštai rapsų aliejaus
1 šaukštas česnako (naudojome "Santa Maria")
1 šaukštelis druskos
pagal skonį pipirnės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 220 °C temperatūros.
2.
Nulupkite salierus, supjaustykite juos didokais gabalėliais, sumaišykite su rapsų aliejumi ir druska.
3.
Suberkite salierų gabalėlius į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepkite orkaitėje apie 20 minučių, iki jie įgaus gražią tolygią spalvą ir suminkštės.
4.
Išimkite salierus iš orkaitės ir sumažinkite temperatūrą iki 150 °C.
5.
Skrudinkite lazdynų riešutus skardoje dabar jau 150 °C temperatūros orkaitėje iki riešutai taps tolygios švelnios spalvos. Sukapokite juos stambesniais gabalėliais ir atidėkite į šalį.
6.
Kol riešutai skrunda, paruoškite kaitintą česnakinį sviestą. Sviestą dėkite į prikaistuvį ir kaitinkite jį vis pamaišydami. Sviestas yra paruoštas, kai jis pradeda putoti ir yra auksinės spalvos. Pabaigoje įdėkite smulkintų česnakų.
7.
Sutarkuokite parmezaną ir supjaustykite pipirnę.
8.
Į pateikimui skirtą lėkštę dėkite saliero gabalėlius, ant viršaus užbarstykite riešutus, pipirnę, pašlakstykite česnakiniu sviestu. Pagardinkite šviežiai maltais juodaisiais pipirais ir patiekite.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital