Kepti obuoliai trapioje tešloje

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Kepti obuoliai tešloje
Kepti obuoliai tešloje
Kepti obuoliai tešloje
Kepti obuoliai tešloje
Autorius apie receptą: Kadangi ruduo šiemet buvo dosnus obuoliais, tai puiki proga išbandyti kuo daugiau receptų su šiais raudonskruosčiais. Tai puikus rudeninis desertas, ypač tinka su mėgstamais Kadangi ruduo šiemet buvo dosnus obuoliais, tai puiki proga išbandyti kuo daugiau receptų su šiais raudonskruosčiais. Tai puikus rudeninis desertas, ypač tinka su mėgstamais ledais. Skanaus! (...daugiau) Raminta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 vienetai obuolių
350 gramų miltų
200 gramų sviesto
150 gramų cukraus
1 vienetas kiaušinių
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek vandens (šalto)
pagal poreikį uogienės (mėgstamos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Obuolius nulupti ir išskobti vidų, bet ne kiaurai.
2.
Į obuolį įdėti mažą šaukštelį uogienės.
3.
Miltus, sviestą, kiaušinį, cukrų ir druską sudėti į virtuvinį kombainą ir viską sukapoti. Išėmus tešlą suminkyti, jei tešla nelimpa į vieną gumulą, įpilkite šiek tiek šalto vandens ir minkykite, kol sulips. Tešlą valandai padėkite į šaldytuvą.
4.
Iškočiokite apskritimus iš tešlos. Į jų vidurį įstatykite obuolį ir aplipinkite tešla. Lengvai apspauskite, jei norite išpjaukite lapelius iš tešlos ir pritvirtinkite obuolio viršuje.
5.
Kepkite iki 170-180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 min ar valandą, kol jie paruduos.
AUTORIUS: Raminta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital