Kepti obuoliai su varške

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Kepti obuoliai su varške
Kepti obuoliai su varške
Kepti obuoliai su varške
Autorius apie receptą: Nežinau, net kaip pavadinti ar tai desertas, ar puikus užkandis. Bet kad labai skanu, tai garantuoju. Nežinau, net kaip pavadinti ar tai desertas, ar puikus užkandis. Bet kad labai skanu, tai garantuoju. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
6 vienetai obuolių
100 gramų varškės
1 šaukštas medaus
1 šaukštas migdolų drožlių
1 šaukštelis cukraus pudros
1/4 šaukštelio cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Varškę išsukame su medumi iki vientisos masės. Įmaišome migdolo drožles.
2.
Obuolius nuplauname. Išpjauname viršūnėles ir išskobiame vidų. Dedame varškės masės. Uždengiame viršūnėlėmis.
3.
Obuolius subadome dantų krapštuku, kad kepant obuoliai nesutruktų.
4.
Dedame į kepimo skardą ir pašauname kepti įkaitintoje iki 170 C laipsnių orkaitėje 20 min.
5.
Iškepusius pabarstome sukraus pudra ir cinamonu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital