Kepti obuoliai su triufeliais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Kepti obuoliai su triufeliais
Kepti obuoliai su triufeliais
Kepti obuoliai su triufeliais
Autorius apie receptą: Obuolio lava pyragaitis beveik! Nuostabus rudens desertas su naminiais obuoliais iš mamos sodo. Obuolio lava pyragaitis beveik! Nuostabus rudens desertas su naminiais obuoliais iš mamos sodo. Simona, Balta lėkštė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 vienetai obuolių
6 vienetai triufelių (apytikriai, pagal skonį)
Trupiniams:
50 gramų sviesto
1 saujelė avižinių dribsnių
2 šaukštai cukraus
1 šaukštas kvietinių miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Obuolius išskobti, bet ne kiaurai. Odelę subadyti krapštuku, kad neplyštų, kepant.
2.
Dėti į obuolių vidų triufelius, po 1 ar 2 vienetus.
3.
Trupiniams avižas sumalti (ne iki miltų, o tiesiog smulkiai).
4.
Į maltas avižas berti cukraus, miltų, sudėti sviestą ir pirštais trinti, kol išeis trupiniai. Berti juos ant obuolių.
5.
Kepti iki 170 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 min, priklausomai nuo obuolių dydžio. Tikrinti peiliu, ar jau minkšti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital