Kepti obuoliai bulgariškai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Kepti obuoliai bulgariškai
Kepti obuoliai bulgariškai
Kepti obuoliai bulgariškai
Autorius apie receptą: Šį kartą Bulgarijos pasididžiavimas "Pecheni Yabalki". Kepti obuoliai man pats skaniausias desertas nuo vaikystės. Šį kartą Bulgarijos pasididžiavimas "Pecheni Yabalki". Kepti obuoliai man pats skaniausias desertas nuo vaikystės. Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai obuolių (nedidelių)
4 šaukštai graikinių riešutų (pasmulkintų)
4 šaukštai cukraus
2 šaukštai sviesto (minkšto)
2 šaukštai razinų
0.5 šaukštelio cinamono
1 šaukštas medaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Obuolių viršūnėles nupjauname ir vidų išskobiame.
2.
Dubenyje sumaišome sviestą su cukrumi, o tada suberiame smulkintus riešutus, razinas, cinamoną. Išmaišome.
3.
Šiuo įdaru užpildome obuolių vidų, uždengiame obuolio viršūnėlemis ir dedame į kepimo indą.
4.
Kepame iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45-55 min.
5.
Iškeptus obuolius apšlakstome skystu medumi.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital