Kepti naminiai koldūnai su mėsyte

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Kepti naminiai koldūnai su mėsyte
Kepti naminiai koldūnai su mėsyte
Kepti naminiai koldūnai su mėsyte
Kepti naminiai koldūnai su mėsyte
Autorius apie receptą: Puikiems pietums labai tiks kepti naminiai koldūnai su mėsa. Puikiems pietums labai tiks kepti naminiai koldūnai su mėsa. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
Tešlai:
3 stiklinės kvietinių miltų (apytikriai, kad tešla būtų minkšta ir neliptų prie rankų)
250 mililitrų gazuotas mineralinis vanduo
1 vienetas kiaušinių
3 šaukštai aliejaus
pagal skonį druskos
Įdarui:
500 gramų kiaulienos faršo (apytikriai)
1 vienetas svogūnų
1 skiltelė česnako
1 saujelė petražolių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį maltų kmynų (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Petražoles, svogūną, česnaką susmulkinti.
2.
Į dubenį dėti faršą, berti petražoles, svogūną, česnaką, pabarstyti druska, pipirais ir kmynais. Išmaišyti.
3.
Į dubenį mušti kiaušinį, įberti druskos, supilti mineralinį vandenį, aliejų ir išmaišyti. Palaipsniui berti miltus ir minkyti tešlą. Leisti 15 - 20 minučių pastovėti.
4.
Tuomet imti mažą gabaliuką tešlos, iškočioti į apskritimą, dėti paruošto įdaro ir užspausti kraštelius.
5.
Į puodą pripilti vandens, pasūdyti, užvirti ir sudėti paruoštus koldūnus. Virti apie 7 - 8 minutes.
6.
Koldūnus dėti į keptuvę ir apkepti kelias minutes, bet galima ir nekepti. Tiekti su grietine.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital