Autorius apie receptą:
Puikus užkandis, kuris sužavės kiekvieną, nors ingredientai paprasti ir vos keli, bet rezultatas gardus.
Puikus užkandis, kuris sužavės kiekvieną, nors ingredientai paprasti ir vos keli, bet rezultatas gardus.
Inga
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai
lavašo
(didelių, apie 380 g)
300 gramų
fermentinio sūrio
(arba kietojo)
2 pundeliai
svogūnų laiškų
Kepimui:
pagal poreikį
aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sūrį sutarkuoti, svogūnų laiškus susmulkinti. Sudėti į dubenėlį ir išmaišyti.
2.
Lavašus supjaustyti į maždaug 15x20 cm dydžio stačiakampius.
3.
Ant lavašo krašto dėti 1 šaukštą paruošto įdaro, uženkti kraštus ir suvynioti į suktinuką.
4.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti, dėti paruoštus suktinukus ir apkepti iš abiejų pusių iki kol švelniai parus.