Kepti lavašo suktinukai su sūriu

AUTORIUS:
Inga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Kepti lavašo suktinukai su sūriu
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Puikus užkandis, kuris sužavės kiekvieną, nors ingredientai paprasti ir vos keli, bet rezultatas gardus. Puikus užkandis, kuris sužavės kiekvieną, nors ingredientai paprasti ir vos keli, bet rezultatas gardus. Inga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai lavašo (didelių, apie 380 g)
300 gramų fermentinio sūrio (arba kietojo)
2 pundeliai svogūnų laiškų
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sūrį sutarkuoti, svogūnų laiškus susmulkinti. Sudėti į dubenėlį ir išmaišyti.
2.
Lavašus supjaustyti į maždaug 15x20 cm dydžio stačiakampius.
3.
Ant lavašo krašto dėti 1 šaukštą paruošto įdaro, uženkti kraštus ir suvynioti į suktinuką.
4.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti, dėti paruoštus suktinukus ir apkepti iš abiejų pusių iki kol švelniai parus.
AUTORIUS: Inga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital