Kepti kaštonai

AUTORIUS:
Aušra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 42)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 42)
Kepti kaštonai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg kepimui tinkančių kaštonų su lukštais
1 valgomasis šaukštas aliejaus
0,25 stiklinės vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aštriu peiliu kaštonų lukštuose įpjauti didokus kryžius. Dideliame dubenyje sumaišykite kaštonus ir aliejų. Sausą keptuvę įkaitinti ant silpnos ugnies, į ją supilti kaštonus, keptuvę uždengti ir kepti, laikas nuo laiko pamaišant, maždaug 15 – 20 minučių. Į keptuvę supilti vandenį, uždengti dangčiu ir toliau kepti dar maždaug 5 minutes, kol visas vanduo išgaruos, o kaštonai suminkštės. Keptus kaštonus tiekti karštus. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Aušra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital