Kepti kalmarų žiedai

AUTORIUS:
sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
Kepti kalmarų žiedai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
maži kalmarai
1 kiaušinis
miltai
druska
aliejus kepimui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kalmarus supjaustyti žiedais, pavolioti miltuose, tada plaktame kiaušinyje ir vėl miltuose. Kepti aliejuje, kol gražiai pagels. Labai svarbu neperkepti, nes tada plutelė gaunasi labai traški, o kalmarai guminiai.
AUTORIUS: sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital