Kepti kalmarų žiedai

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 65)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 65)
Kepti kalmarų žiedai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 puodeliai aliejaus
0,25 puodelio miltų
1 šaukštelis druskos
1 šaukštelis džiovinto raudonėlio
0,5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
12 kalmarų, nuvalytų ir supjaustytų žiedeliais
1 citrina
PARUOŠIMO BŪDAS:
1. Giliame keptuve įkaitinkite aliejų. Jis turėtų būti įkaitęs iki 180 0 C temperatūros. 2. Vidutinio dydžio dubenyje sumaišykite miltus, druską, raudonėlį ir juoduosius pipirus. Gerai išvoliokite kalmarų žiedus šiame mišinyje. 3 Porcijomis dėkite kalmarus į įkaitintą aliejų 2-3 minutėms arba kol švelnia paruduos. Atsargiai, neperkepkite, nes kalmaras taps kietas. Nuvarvinkite aliejaus perteklių. Patiekite su citrinos skiltelėmis. Paruošimo laikas: apie 15 min. Kepimo laikas: apie 5 min. Patiekalas bus paruoštas: apie 20 min.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Patricija
2011-03-24 20:06
labai nevykes receptas,bandziau pasigaminti tai gavosi labai neskaniai :( ATSAKYTI
tomas
2010-10-25 17:03
na čia taip paaiškinta, jog iškart manau kad ir kaip stengtumeisi to kas pavaizduota paveiksle niekaip neišeis pagaminti. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital