Kepti kalakutų sparneliai

AUTORIUS:
Emilija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Kepti kalakutų sparneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 kalakutų sparneliai
100 g majonezo
2-3 skiltelės česnako
druskos
pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kalakutų sparnelius nuplauname.
Majonezą sumaišome su susmulkinfu česnaku, įberiame druskos, pipirų, įtriname mėsą ir laikome ją apie 2 val.
Tada sparnelius kepame orkaitėje, riebalais pateptoje skardoje apie 1,5 val., kol mėsa suminkštėja.
Valgome su bulvių koše, konservuotais obuoliais arba slyvomis, daržovių arba vaisių salotomis.
AUTORIUS: Emilija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital