Kepti įdaryti obuoliai su varške ir kreminiu sūriu

AUTORIUS:
Agnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Kepti įdaryti obuoliai su varške ir kreminiu sūriu
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai rudeniškas ir labai skanus desertas - kepti obuoliukai! Įdarui rinkausi varškę ir kreminį sūrį, puikiai tiks ir maskarponė. Papildomai, jei mėgstate, galite įdėti Labai rudeniškas ir labai skanus desertas - kepti obuoliukai! Įdarui rinkausi varškę ir kreminį sūrį, puikiai tiks ir maskarponė. Papildomai, jei mėgstate, galite įdėti razinų. (...daugiau) Agnė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai obuolių (didelių)
90 gramų varškės (drėgnesnės)
90 gramų kreminio sūrio (arba maskarponės)
1 sauja graikinių riešutų
2 šaukštai medaus
1 šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Nupjauti obuolių viršūnėles. Vidų atsargiai šaukšteliu išskobti. Skobkite atsargiai, kad nepažeisti sienelių ir dugno.
2.
Riešutus smulkiai sukapoti.
3.
Varškę išmaišyti su varške, kreminiu sūreliu, puse riešutų, vaniliniu cukrumi ir puse medaus.
4.
Obuolius įdaryti varškės mase. Sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą, uždengti obuolių viršūnėlėmis.
5.
Kepti iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.
6.
Patiekti su likusiu metumi ir riešutais.
Patarimai:
Daugiau apie kreminį sūrį rasite šiame straipsnyje..
AUTORIUS: Agnė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital