Kepti grybais su česnakais

AUTORIUS:
Galina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Kepti grybais su česnakais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g grybų
2 v. š. aliejaus
1 galva česnako
1 v. š. balzaminio acto
2 v. š. čiobrelių lapų
1 v. š. petražolių
Pipirai
Druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Grybus supjaustyti, pabarstyti druska, pipirais, apšlakstyti aliejumi. Grybus sudėti į kepimo skardą, uždengti folija, kepti 170 laipsnių orkaitėje 15 min. česnaką ir petražoles susmulkinti, sumaišyti su balzaminiu actu. Baigus kepti grybams sudėti česnakus, petražoles ir smulkintus čiobrelius. Dar kepti 5 min. ir patiekti kaip garnyrą.
AUTORIUS: Galina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital