Kepti briuselio kopūstai su granatų sėklomis

AUTORIUS:
Aušra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 48)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 48)
Kepti briuselio kopūstai su granatų sėklomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg šviežių briuselio kopūstų
1 svogūnas
0,25 stiklinės aliejaus
2 skiltelės česnako
0,5 stiklinės vištienos buljono
1 granato sėklos
1 saujelė skrusdintų graikiškų riešutų
druska
malti juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Orkaitę įkaitinti iki 230oC (450oF). Briuselio kopūstus nuvalyti, nupjaustyti kietesnius išorinius lapus, stiebelius ir perpjauti pusiau.
Svogūnus ir česnaką susmulkinti. Briuselio kopūstus, smulkintą svogūną, česnaką ir aliejų sumaišyti. Viską paskleisti į plačią žemą kepimo skardą. Apibarstyti druska, maltais juodaisiais pipirais, viską vėl permaišyti ir pašauti į orkaitę. Kepti maždaug 12–15 minučių, kol kopūstėlių viršus lengvai apskrus. Supilti buljoną ir dar kepti maždaug 8–10 minučių, kol kopūstėliai suminkštės ir visas skystis išgaruos. Išėmus iš orkaitės, leisti trumpam atvėsti, užbarstyti granato sėklas ir riešutus, sumaišyti, sudėti į dubenį arba gilią lėkštę ir patiekti. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Aušra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital