Kepti baravykai su spirgučiais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Kepti baravykai su spirgučiais
Kepti baravykai su spirgučiais
Kepti baravykai su spirgučiais
Kepti baravykai su spirgučiais
Kepti baravykai su spirgučiais
Autorius apie receptą: Ačiū receptą ir idėją šauniai mano grybautojų komandai. Tik grįžus vakar iš miško pagaminau greitus, skanius ir kvapnius pietus. Ačiū receptą ir idėją šauniai mano grybautojų komandai. Tik grįžus vakar iš miško pagaminau greitus, skanius ir kvapnius pietus. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
pagal poreikį baravykų
100 gramų sviesto
1 vienetas kiaušinių
3 šaukštai miltų
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
Padažui:
150 mililitrų pieno (arba grietinėlės)
2 riekelės lašinukų (arba šoninės)
1 pundelis laiškinių česnakų
1 šaukštas sviesto
0.5 šaukšto miltų
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Baravykų kepures nuplauname, pabarstome druska ir pipirais. Paliekame pasimarinuoti.
2.
Kiekvieną baravyko kepurę vilgome į kiaušinio plakinį, apvoliojame miltuose. Apkepame svieste.
3.
Pasigaminame padažą: lašinukus supjaustome mažais gabalėliais. Beriame į keptuvę ir pakepiname, kol gražiai apskrus. Beriame miltus, truputį pakaitiname. Dedame sviestą, pilame pieną arba grietinėlę. Pakaitiname, kol padažas sutirštės. Pagardiname smulkintais laiškiniais česnakais.
4.
Valgome iškeptas baravykų kepures su spirgučių padažu.
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital